sâmbătă, 10 iulie 2010

Jacheta gri-roz.

Jachetica fetita ,crosetata din acril moale ,nu inteapa ,potrivita oricarui sezon,pretul variaza in functie de marimra dorita,accesorii.Modelul expus este pentru virsta de 2 ani

Sepcutza fetita.

sepcuta fetita ,facuta din fir moale ,nu inteapa ,potrivita serilor reci si zilelor de toamna-primavara,pretul variaza in functie de virsta ,Modelul prezentat este potrivit virstei de 2 ani.

Palariuta Frez.

Model frumos ,de purtat primavara-toamna crosetat din acril moale ,pretul variaza in functie de virsta si accesorii,Acest model este ptr virsta de 2 ani-2 ani jumate

Caciulita dubla.

- Caciulita dubla ,grosa ,ideala ptr zilele friguroase ,facuta din fir moale si pufos,pretul variaza in functie de marimea dorita ,accesorii.Modelul expus este pentru virsta de 2 ani- 2 ani jumate .

Palariuta zig zag.

Aceasta palariuta este facuta din fir moale ,nu inteapa,este potrivita oricarui sezon ,serilor friguroase de vara dar si zilelor de toamna-primavara,pretul variaza in functie de marime ,accesorii,Acesta este potrivita virstei de 1 an jumate.Se poate achizitiona impreuna cu jachetica zig -zag.

Palariuta Lila.

O palariuta fina ,eleganta ce poate fi purtata in serile reci ,dar si pe timpul zilelor de primavara -toamna.Pretul variaza in functie de marime,nuante ,accesorii,Modelul expus este potrivit virstei de 2 ani -2 ani jumate.Se poate achizitiona si impreuna cu jachetica lila.

Palariuta Floricele.

Palariuta crosetata ,acril fin ,nu inteapa ,potrivita pentru primavara-toamna,pretul variaza in functie de virsta.acesta fiind ptr virsta de 2 ani.

Palariuta bumbac.

Palariuta bumbac ,subtire, de vara cu model aerisit.Potrivita pentru virsta de 2 ani -2 jumate

Jachetica zig-zag.

-spate fata Model zig -zag ,facut din fir de acril ,moale si pufos , potrivita oricarui sezon ,pretul variaza in functie de marimea dorita.Aceasta este pentru virsta de 1 an jumate!

In bucataria mea-diverse mincarurii.

Va invit in bucataria mea ,sa impartasim retete probate si gustoase! -PIZZA- ingrediente -1,1/2 cupe apa - 3,1/2 cupe faina -1 lgt zahar -2 linguri ulei -1lgt sare -1 cub 25 gr drojdie Mai avem nevoie de sos de rosii,cascaval,ciuperci,masline si mezeluri de care doriti. Se pun ingredientele in masina de piine si se framinta coca ,apoi se lasa la dospit. Dupa ce a dospit coca se intinde o foaie de 1 cm se pune in tava,se pune sosul de rosii ,apoi cascavalul ras ,maslinele ,ciupercile si mezelurile ,apoi presaram un praf de oregano si busuioc si punem la cuptor la foc mare ptr 10 minute!pofta buna Salata orientala! Ingrediente-cartofi -gogosar murat si castravete murat -ceapa -masline Se pun cartofi la fiert ,apoi se taie feliute ,se taie gogosarul fidelutza si castravetele ,ceapa se taie fideluta ,se amesteca si se condimenteaza cu sare piper si ulei ,apoi se adauga si maslinele! Pui cu cartofi la cuptor. Ingrediente-pui -cartofi,un morcov -ardei gras rosu -masline -sare,piper ,putin vin Se spala puiul,se curata cartofi si ardeiul,se taie bucati toate si se pun intr-o forma de yena ,se adauga si maslinele ,vinul ,sarea si se da la cuptor ptr o ora la foc mic.Se adauga la sfirsit un mujdei de usturoi daca va place.

In bucataria mea-dulciurii si prajiturii.

Cozonac delicios ingrediente-500 gr faina 000 -7 gr drojdie -150 zahar -180 ml lapte caldut -100ml unt caldut -3 galbenusuri+un ou intreg -umplutura care va place ,stafide cacao ,rahat Se pun ingredientele in ordinea urmatoare in masina de piine -laptele caldut in care am topit zaharul in prealabil,oualele amestecate cu putina sare,untul apoi faina ,desupra drojdia.Se pune la programul de 3 h si 10 min ,innainte sa inceapa coacerea se scoate se intinde pe masa si se pun in el cacaoa ,stafidele ,se ruleaza repede si se pune innapoi in cuva masinii. Chec pufos. ingrediente-ptr 2 chechuri in tavi mici- -6 oua -15 linguri apa -15 linguri ulei -300 gr faina -350 gr zahar -2 linguri cacao - 1 praf copt,o vanilie,un praf de sare Se pun albusurile in cuva mixerului sa se bata bine ,se adauaga treptat apa ,uleiul si zaharul,se lasa se se bata bine pina se topeste zaharul ,apoi se adauga galbenusurile , sarea si faina amestecata cu praful de copt ,Se pune 3/4 din cantitate in tavi iar in restul se adauga cacao si se coloreaza checul .Daca doriti puteti adauga si stafide sau nuci.se da la foc mic cam 30 de minute, sau se face proba cu scobitoarea.