miercuri, 14 iulie 2010

Vestuta ,bolero.

Acest model este facut din acril moale ,nu inteapa,este ideala ptr serile reci, dar in acelasi timp poate fi purtata si cu o tinuta mai eleganta.pretul variaza in functie de marimea dorita, accesorii,modelul prezentat fiind potrivit virstei de 2 ani.

duminică, 11 iulie 2010

Jachetica Lila

- Acesta jachetica este ideala ptr zilele de primavara-toamna ,este facuta din fir moale de acril ,nu inteapa.Modelul prezentat este pentru virsta de 2 ani-2 ani jumate.

Palariuta cu gaurele.

- Acest model este unul de vara ,aerisit si pentru zilele in care vintul adie putin mai mult ,este facuta din fir moale ,nu inteapa.Pretul variaza in functie de marime,modelul expus este pentru virsta de 6-12 luni.

botosei verzi

Acesti botoseii sunt ideali pentru a tine picioarele calde pe timpul friguros de iarna ,sunt facuti din fir moale si pufos de acril.Pretul variaza in functie de virsta ,modelul expus este ptr virsta de 1 an -1 an jumate.

Botoseii crosetati

Ascest model de botosei este ideal pentru a tine picioarele calde ,este facut din fir moale si pufos .Pretul variaza in functie de virsta ,modelul expus este potrivit virste de 1 an.

Botoseii mov.

Acsesti botoseii sunt ideali pentru a tine picioarele calde pe timpul friguros de iarna,sunt facuti din fir moale si pufos ,nu inteapa .Pretul variaza in functie de virsta.modelul expus este potrivit virstei de 2 ani.

Botoseii roz-verzui.

Acesti botoseii sunt facuti din fir de acril,pufos si calduros ,ideal ptr a tine piciorele calde.Pretul variaza in functie de marime ,acest model este pentru virsta de 2 ani.