sâmbătă, 9 octombrie 2010

Botoseii gri

Un model innalt si gros ,cu fir de acril pus in 2 ,pufos si calduros ptr a tine picioarele calde ,modelul expus este potrivit virstei de 2 ani-2 ani jumate .

Caciulita degrade gri bleo

O caciulita grosa ptr baieti ,potrivita sezonului rece ,cu urechi ,facuta din fir de acril ,Modelul expus este potrivit virstei de 3-4 ani.

Caciulita inflorata 3

O caciulita eleganta cu floricele colorate ,facuta din fir de acril pufos si moale , gros ,pus in doua,potrivit sezonului rece ,cu urechi,potrivit virstei de 2 ani -2 ani jumate.

Caciulita si fular .

Un set de caciulita si fular ptr fetite ,facut din fir de acril moale si pufos ,caciulita cu fir dublu ,potrivit virstei de 2 ani- 2 ani jumate.

Caciulita si fular

Un set de caciulita si fular ,potrivite sezonului rece ,facute din fir moale de acril ,nu inteapa ,potrivite virstei de 1 an!

Pantalonasi bleo.

Pantalonasi pufosi si caldurosi ,grosi ,facuti din fir moale de acril ,potriviti sezonului rece ,modelul expus este potrivit virstei de un an

Hanorac bleo

Un hanorac gros ,cu fir in 2 de acril moale si pufos ,nu inteapa ,cu nasturasi potrivit sezonului rece ,ca si gecutza!Modelul expus este potrivit virstei de 1 an,se poate face la cerere cu gluga astfel pretul fiind mai mare.

marți, 5 octombrie 2010

luni, 4 octombrie 2010

Sepcutza fetite

O sepcutza cu un model simplu ,calduroasa si grosutza ,facuta din fir de acril ,nu inteapa ,ideala ptr zilele reci.Modelul expus este ptr virsta de 1 an jumate ,marimea 48-pret 17 lei

Poncho gagaritze

Un model de poncho cu minecutze ,calduros si grosut din fir de acril ,nu inteapa,potrivit frigului de toamna-iarna ,se poate purta cu blugi sau fustita si o helanca sau in functie de gustul fiecaruia.Modelul expus este potrivit virstei de 3-4 ani.

Caciulita baietel

O caciulita groasa, din fir de acril, cu acoperire la urechi,ideala ptr frigul si vintul rece de toamna -iarna .Modelul expus este marimea 50 potrivit virstei de 3 ani.