duminică, 5 decembrie 2010

Fulare copii

Citeva modele frumose si calduroase ptr copilasii dumneavoastra ,pot fi facute pe diferite nuante si marimii

Vestutza Andreea

Am facut o vestutza ptr micutza mea ptr acasa ,este facuta din fir de acril+ lina , foarte calduroasa ,se poate face pe diferite marimi si culori,in functie de preferintele clientului!

Plovaras bloemarin

Un plovaras ptr un baietel ,facut din fir de acril gros ,cu un model putin elastic astfel sta mai strins pe corp si nu intra frigul ,modelul expus este potrivit virstei de un an ,se poate face la comanda si pe alte nuante si marimii ,pretul variaza in functie de marime dorita !

Caciulita inflorata 2

O caciulita inflorata ,vesela ,facuta din fir de acril in doua ,groasa ideala ptr iarna friguroasa ,facuta cu forme de urechiuse ptr a nu lasa frigul sa intre ,modelul expus este ptr virsta de 1 an jumate ,poate fi facuta in functie de culorile si dimensiunile dorite de client!Pretul variaza in functie de marimea dorita!

Fustita zig-zag

O fustita eleganta facuta din fir de acril cu insertii metalice ,potrivita unei seri frumoase de Craciun dar si ptr o plimbare in parc ,modelul expus este ptr virsta de 2 ani jumate ,se poate face la comanda pe nuantele dorite de cumparator si dimensiunile dorite ,pretul variaza in functie de marimea dorita!

Esarfa alba

O esarfa eleganta si frumoasa facuta din acril cu insertii metalice ,potrivita unei tinute elegante sau sport ,poate fi facuta la cerere pe orice culoare si dimensiune ,cea din imagine este ptr o domnisorica de 3 ani !