joi, 2 iunie 2011

Rochita-vestuta


Un model elegant si frumos ,facut din acril moale ,nu inteapa ,poate fi purtata cu cu colanti si o maleta pe timp rece sau ca si o rochitica  cu ciorapi ,se poate face pe nuantele si marimile cerute de client .Poate fi asortata cu o palariuta sau jachetica in functie de gustul fiecaruia!

Jacheta crosetata


O jacheta crosetata din acril moale ,nu inteapa ,este potrivita sezonului de primavara-toama ,se poate asorta cu o palariuta sau caciulita ,se poate face pe nuanta si marimiea dorita de client .

Caciulite crosetate primavara


O serie de caciulite crosetate facute din acril moale ,nu inteapa ,sunt potrivite anotimpului de primavara -toamna ,se pot face pe diverse nuante si marimi .

Bolero crosetat


Un model frumos si elegant de bolero ,facut din acril moale ,nu inteapa ,poate fi purtat in serile mai reci de vara  sau pur si simplu ptr completarea tinutei micutei dumneavoastra ,se poate face la cerere pe orice nuante si marimi.

Jacheta crosetata

O jacheta crosetata din acril moale ,potrivita sezonului de primavara toamna ,se poate face la cererea clientului pe orice nuanta si marime .Poate fi asortata cu o caciulita pe aceleasi nuante .