sâmbătă, 2 iulie 2011

Bluzite crosetateUn model de bluza eleganta potrivita sezonului cald ,facuta din bumbac mercerizat ,se poate face pe diverse marimi si nuante !

Bolero crosetat


Un model elegant si frumos ,ptr  o fetita micutica ,moale facut din acril soft ,potrivit sezonului de primavara-toamna ,se poate face pe diverse marimii si nuante !Poate fi asortat cu palariutza sau caciulita .

Bolero crosetat !


Un model elegant ptr o  fetita mica ,facut din acril moale ,soft ,potrivit serilor reci si anotimplului de primavara-toamna .Se poate face pe marimi si culori diverse!

Bluzita crosetata

Bluzita crosetata din bumbac mercerizat ,potrivita ptr vara ,nu transpira ,se pot face pe diverse modele si culori .

miercuri, 29 iunie 2011

Set bebe botezUn set micut si dragalas ptr o bobocica mica ,este facut din bumbac mercerizat astfel pielea nu transpira ,se poate face pe nuantele dorite si  marimile dorite iar piesele pot fi  facute dupa placul clientului .

Rochita crosetata


Un model elegant si simplu de rochita perfecta ptr anotimpul cald ,este facuta din bumbac mercerizat  astefel pielea fetitei  nu va transpira.Cea din poze este ptr virsta de 2-3  ani ,are o lungime de 45cm .Se poate face la comanda pe orcare nuante si marimi!

marți, 28 iunie 2011

Rochita crosetataAm facut o rochita deosebita ,din bumbac mercerizat potrivita sezonului de vara ,materialul este  de buna  calitate ,nu transpira ,rochita are o lungime de 45 cm si are si o mica captusela din satin(gen fustita)