sâmbătă, 8 septembrie 2012

vesta crosetataO vesta crosetata cu patrate si model zig zag ,eleganta si calduroasa .Se poate face pe marimi si culori la alegere.

fusta dama crosetataO fustita crosetata din acril ,in culorile Craciunului ...sau in culori uni la preferinta clientului .Se poate face la cerere pe culori si marimi la alegere.

rochite primavara-vara crosetateRochite crosetate din bumbac mercerizat ,potrivite sezonului mai cald ,perfecte pentru domnisoarele cochete.Se pot face la cerere pe marimiea si culoarea dorita .

rochite toamna -iarna crosetate
Citeva rochite pt sezonul mai racoros ,facute din acril  moale ,perfecte pt orice domnisoara cocheta.Se pot reface pe nuante si marimi la alegere.

Pantaloni copii crosetati
Pantalonasi crosetati din acril cu lina ,perfecti pt anotimpul rece .

salopeta copii crosetata
Salopeta copii facuta din acril cu lina ,potrivit sezonului rece perfecta pt a tine de cald celor mici .Se poate reface pe marimi si nuante diverse.

Jachete crosetateO serie de jachete crosetate pt domnisoarele ce vor sa fie elegante ,facute din acril lina ,diverse combinatii ,pot fi insotite de caciulita sau bascuta la cerere.Se pot reface pe marimi si nuante diverse.

vesta crosetata


O vestuta -sal ...crosetata din fir de acril lina  in degrade ,perfecta pt o tinuta sofisticata ...se poate reface pa marimi si nuante diferite.

botosei tricotatiBotosei tricotati ,grosi ,numai bun pt toamna -iarna  pt a completa orice tinuta a copilului tau .

plovaras tricotatUn plovaras tricotat din acril cu lina ,numai bun de   toama -iarna ....se poate reface pe marimi si culori diverse!